Op maat gemaakte hydraulische cilinders

U heeft een op maat gemaakte, hydraulische cilinder nodig? Wij maken alle formaten hydraulische cilinders. Van de grote cilinders die gebruikt worden in de offshore- en baggerindustrie t/m de kleine cilinders voor megajachten.

REPARATIE, REVISIE EN MODIFICATIE

Naast het bouwen van op maat gemaakte WDH cilinders, repareren, reviseren en modificeren wij zowel onze eigen hydraulische cilinders als die van andere bouwers. Op alle vlakken blijkt steeds weer dat onze korte lijnen een grote kracht zijn.

Aanverwante werkzaamheden

Er worden regelmatig grootschalige verspaningswerkzaamheden uitgevoerd voor producten die te maken hebben met hydraulische cilinders, zoals groot leidingwerk, aansluitblokken, pennen en lagerbussen.

Draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren

  • Een standaard draaidoorvoer biedt soms geen oplossing. Denk bijvoorbeeld aan extreem grote diameters en hoge omloopsnelheden, in combinatie met een hoge druk. WDH heeft afdichtingen ontwikkeld die dit soort condities aankunnen.
  • De zuigeraccumulatoren die wij ontwikkelen en produceren zijn eenvoudig aan te passen, al naar gelang de eisen die eraan gesteld worden.

Actief in verschillende sectoren

WDH Cylinders werkt voor bedrijven in de volgende sectoren:

  • Maritiem – offshore, bagger, scheepsbouw, superjachtbouw
  • Industrie – staalfabrieken, persfabrikanten, civiele- en heavy-lift bedrijven

“WDH is al jaren één van onze vaste leveranciers. Ook de ‘papierwinkel’ is bij hen in uitstekende handen. Er werken professionals die openstaan voor ideeën en concepten. WDH begrijpt onze mondiale markt.”

“WDH’s inspanningen zijn voor ons van wezenlijk belang. Wij leggen de lat hoger en dat heeft WDH goed begrepen. De samenwerking voelt al 20 jaar goed en geeft vertrouwen voor de toekomst.”