Attractiepark kan weer vele jaren vooruit

By 15/01/18Geen categorie

Bij het grootste attractiepark van Nederland kwam de vraag om een van hun attracties te reviseren. Ze gingen op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf voor de hydraulische cilinders in deze attractie. De cilinders moesten voldoen aan alle vereisten van keuringsinstantie Vinçotte. Daarnaast was er sprake van een harde deadline. WDH was hiervoor de juiste partij!

 Open, duidelijk, snel en deskundig

Volgens de asset manager van dit attractiepark was het vanaf het begin duidelijk dat WDH de juiste hydraulische cilinderleverancier was. Door direct deskundige suggesties aan te dragen en gedurende het hele traject open, duidelijk en snel met elkaar te communiceren ontstond er een fijne samenwerking.

 Nieuwe cilinders en modificatie schommeljuk

In de betreffende attractie zijn er twee nieuwe hoofdcilinders gebouwd en één nieuwe cilinder voor onder het draaideel. Daarnaast is het complete schommeljuk, waarin de hoofdcilinders zitten, gemodificeerd door WDH. Deze attractie kan dus weer vele jaren vooruit.

Korte lijnen maakt snel schakelen mogelijk

“De samenwerking tussen WDH en onze servicemonteurs, -engineers en inspecteurs verliep meer dan prima. Je kunt goed merken dat ze binnen WDH van korte lijnen houden, want ze schakelen snel. Beloftes worden waargemaakt, afspraken nagekomen en ze kunnen net als wij goed omgaan met de stress van tijdsdruk”, was de reactie van de tevreden opdrachtgever.