WDH Hydraulics ontwerpt en produceert klant-specifieke hydraulische producten: cilinders, draaidoorvoren, zuiger accumulatoren.

WDH Hydraulics ontwerpt en produceert hydraulische cilinders, draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren. Klanten komen uit de maritieme, offshore, infra en heavy lift sectoren. Er worden hoge eisen gesteld aan de producten. Het kwaliteitsmanagementsysteem dat wordt gehanteerd binnen de organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Naast het ontwerpen en maken van nieuwe producten repareert en modificeert WDH deze ook.

WDH Hydraulics groeit naar een internationale organisatie waarbij de begrippen “innovatie, flexibiliteit en efficiëntie” centraal staan. Rekening wordt gehouden met de belangen van alle stakeholders: klanten, leveranciers, werknemers, het thuisfront en financiers. De producten die WDH levert zijn van hoge kwaliteit. Hiervoor gebruiken we de specifieke expertise van zowel de medewerkers en van onze klanten. De organisatie zal zich hierbij niet alleen op de huidige marktsegmenten gaan richten.

WDH is momenteel op zoek naar:  WERKVOORBEREIDER/PROJECTLEIDER

Klik hier voor de vacature

WDH is momenteel op zoek naar:  FREZER CNC

Klik hier voor de vacature

WDH is momenteel op zoek naar:  CNC DRAAIER

Klik hier voor de vacature

WDH is momenteel op zoek naar:  LEERLING MONTEUR

Klik hier voor de vacature