Al sinds haar oprichting in 1993 werkt WDH voor de industriële sector. Wij mogen veel staalfabrieken, persfabrikanten en civiele- en heavy-lift bedrijven tot onze klantenkring rekenen.

WDH heeft er met hydraulische liefde keihard voor gewerkt om een goede naam op te bouwen binnen de industriële en maritieme wereld. Wij leveren kwaliteit voor nu én de toekomst. Wat betekent dat? Hoe doen wij dat voor u? Wat is daar allemaal voor nodig?

Snel schakelen en professioneel handelen

Ons team van ruim 40 WDH’ers schakelt snel. Onze korte lijnen zijn ijzersterk en we zijn wars van afdelingsschotten. Kennis en kunde bewegen vrijuit en zonder beperkingen, om een niveau van dienstverlening te behouden die u nergens anders krijgt.

De beste materialen en componenten

Enkel de beste materialen en componenten worden uitgekozen om bij te dragen aan een zo lang mogelijke cilinderlevensduur. De omstandigheden waarin hydraulische cilinders moeten functioneren, variëren tenslotte enorm.

De omgeving kan warm, koud, vochtig, trillend of vuil zijn. Die veeleisende omgeving moet nauwkeurig begrepen worden om tot de juiste materiaalkeuzes te komen, die vervolgens vakbekwaam toegepast worden.

Bijvoorbeeld de keuze van de juiste coating en het type afdichtingen die ingezet dienen te worden. Ook het verfsysteem moet bepaald worden aan de hand van de omgevingseisen. Het één grijpt in het ander. Iedere stap in het productie-, modificatie- of reparatieproces is ontzettend belangrijk.

Diepgaande kennis, kunde en vakmanschap cruciaal

Niet alleen wat betreft materialen, omgevingsomstandigheden en duurzaamheid worden kennis, kunde en vakmanschap bij WDH op een hoog niveau gehouden en alsmaar doorontwikkeld. Goede cilinder-, constructie- en sterkteberekeningen maken én voldoen aan alle eisen van de verschillende keuringsinstanties zijn even onmisbaar.

Wij zijn te allen tijde op de hoogte van de actuele vereisten van de keuringsinstanties Lloyd’s, Bureau Veritas, DNV, CCS en ABS en Rijkswaterstaat (NBD 6000 norm). Op de Over WDH pagina kunt u meer lezen over de verschillende certificeringen.

Total Cost of Ownership (TCO)

Gezien het enorme belang van duurzaamheid, is Total Cost of Ownership (TCO) een topprioriteit. Wij kiezen voor de lange termijn en willen bijdragen aan de duurzame continuïteit en winstgevendheid van uw business, met zo min mogelijk onverwachte kosten.

Inzicht in de levenscyclus van hydraulische cilinders

Dankzij planbaar onderhoud kan er efficiënter gewerkt worden, waarbij stilstand van uw installatie zoveel als mogelijk ingeperkt wordt. Wanneer moet een seal vervangen worden? Op welk moment moet de coating (weer) onder handen genomen worden?

Inzicht in de levenscyclus en kennis van de situatie waarin de hydraulische cilinder gebruikt wordt, zorgen ervoor dat je kunt anticiperen op bepaalde slijtage. Daardoor ontstaat de mogelijkheid om preventief te handelen

Hydraulische problemen zijn er om opgelost te worden

Onze engineers zijn nog nooit een probleem tegengekomen dat ze niet konden oplossen met behulp van hun jarenlange ervaring, inventiviteit en CAD kennis. Dit betekent voor u dat er altijd een effectieve en duurzame hydraulische cilinderoplossing gevonden wordt.

Goed samenwerken en vertrouwen gaan hand in hand

U moet ervan op aan kunnen dat afspraken nagekomen worden. Dat alles verloopt zoals gepland en besproken. En dat u tijdig geïnformeerd wordt als er iets hapert én meteen te horen krijgt wat de beste oplossing is. U kunt op ons rekenen!

Technisch specialist |

“WDH’s inspanningen zijn voor ons van wezenlijk belang. Zo zijn er de geplande revisies van bestaande hydraulische cilinders die gedurende een periode non-stop in bedrijf zijn geweest. Op een bepaald moment gaat zo’n cilinder op transport naar WDH.

Daar wordt hij geïnspecteerd, gereviseerd, getest en gebruiksklaar op retourtransport gezet. Soms blijkt echter dat revisie in economisch opzicht niet meer interessant is. De hydraulische cilinder wordt dan in overleg afgekeurd en door WDH vervangen met een compleet nieuwe.

Ook op het gebied van kennis en expertise zijn ze enorm gegroeid. Wij leggen de lat hoger en dat heeft WDH goed begrepen. Na 20 jaar voelt de samenwerking nog steeds goed en dat geeft vertrouwen voor de toekomst.”