Al sinds haar oprichting in 1993 werkt WDH voor de maritieme sector. Wij mogen veel bedrijven in de sectoren offshore, bagger, scheepsbouw en superjachtbouw tot onze klantenkring rekenen.

WDH heeft er met hydraulische liefde keihard voor gewerkt om een goede naam op te bouwen binnen de maritieme en industriële wereld. Wij leveren kwaliteit voor nu én de toekomst. Wat betekent dat? Hoe doen wij dat voor u? Wat is daar allemaal voor nodig?

Snel schakelen en professioneel handelen

Ons team schakelt snel. Onze korte lijnen zijn ijzersterk en er zijn geen scheidslijnen tussen afdelingen. Kennis en kunde moeten vrijelijk stromen, om een niveau van dienstverlening te behouden die u nergens anders krijgt.

De beste materialen en componenten

Enkel de beste materialen en componenten worden uitgekozen om bij te dragen aan een zo lang mogelijke cilinderlevensduur. Hydraulische cilinders moeten tenslotte blijven werken in iedere denkbare situatie.

Cilinders worden voor allerlei doeleinden gebruikt en de situatie waarin kan warm, koud, zout, vochtig, nat en/of vuil zijn. Die veeleisende omgeving moet nauwkeurig begrepen worden om tot de juiste materiaalkeuzes te komen, die vervolgens vakbekwaam toegepast worden.

Bijvoorbeeld de keuze van de juiste coating en het type afdichtingen die ingezet dienen te worden. Ook het verfsysteem moet bepaald worden aan de hand van de omgevingseisen. Het één grijpt in het ander. Iedere stap in het productie-, modificatie- of reparatieproces is ontzettend belangrijk.

Diepgaande kennis, kunde en vakmanschap cruciaal

Om continue hoge kwaliteit te leveren, worden kennis, kunde en vakmanschap bij WDH op een hoog niveau gehouden en alsmaar doorontwikkeld. Niet alleen wat betreft materialen, omgevingsomstandigheden en duurzaamheid.

Goede cilinder-, constructie- en sterkteberekeningen maken én voldoen aan alle eisen van de verschillende keuringsinstanties zijn net zo onmisbaar. Wij weten exact wat de actuele vereisten zijn van de keuringsinstanties Lloyd’s, Bureau Veritas, DNV, CCS en ABS.

Daarnaast is WDH door Lloyd’s Register Nederland bevoegd tot het overstempelen van materialen met een 3.1 of 3.2 certificaat. Meer informatie omtrent de verschillende certificeringen kunt u vinden op de Over ons pagina.

Total Cost of Ownership (TCO)

Zeker voor bagger- en offshore bedrijven is Total Cost of Ownership (TCO) een belangrijke factor. Wij kiezen voor de lange termijn en willen bijdragen aan de duurzame continuïteit en winstgevendheid van uw business, met zo min mogelijk onverwachte kosten.

Hydraulische problemen zijn er om opgelost te worden

Onze engineers zijn nog nooit een probleem tegengekomen dat ze niet konden oplossen met behulp van hun jarenlange ervaring, inventiviteit en CAD kennis. Dit betekent voor u dat er altijd een effectieve en duurzame hydraulische cilinderoplossing gevonden wordt.

Een goede samenwerking kan niet zonder vertrouwen

U moet ervan op aan kunnen dat afspraken nagekomen worden. Dat alles verloopt zoals gepland en besproken. En zo niet, dat u tijdig geïnformeerd wordt en meteen te horen krijgt hoe de kink in de kabel glad getrokken wordt. U kunt op ons rekenen!

Procurement officer |

“WDH is al jaren één van onze vaste leveranciers. Wat destijds begon met een order voor één cilinder is uitgegroeid tot een orderpakket voor een scala aan hydraulische cilinders voor installaties om te tillen, verplaatsen, klemmen of verschuiven.

Ook de ‘papierwinkel’ is bij WDH in uitstekende handen. Een goede, vastgelegde werkmethodiek is bepalend voor de samenwerking en uiteindelijk het eindproduct. WDH begrijpt dat en heeft zijn methodieken prima voor elkaar. Zo goed zelfs dat wij andere leveranciers doorsturen: “Ga maar eens kijken hoe zij het doen”, geven wij ze dan mee.

Wij merken dat WDH serieus werk maakt van onze samenwerking. Er werken professionals die openstaan voor ideeën en concepten. Die willen werken op basis van best practices, die meedenken en in de pas willen lopen met ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Wij opereren in een mondiale markt die sterk afhankelijk is van economische fluctuaties, waaraan wij ons continu aanpassen. WDH begrijpt dat uitstekend en stelt alles in het werk om mee te bewegen.