Speciale afdeling voor reparatie-, revisie- en modificatiewerkzaamheden

Stilstand bij onze klanten brengt vaak hoge kosten met zich mee. WDH mensen zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat hier zo min mogelijk tijd aan verloren gaat. Op welke manier bereiken wij dat voor u?

Wij hebben een aparte afdeling die zich uitsluitend bezighoudt met reparatie, revisie en modificatie van hydraulische cilinders. Zowel onze eigen hydraulische cilinders als die van andere bouwers. En onze korte lijnen werken ook hier weer uitstekend.

U wilt toch dat uw machines zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Dat vraagt dus om snel schakelen. U hoeft maar één keer uw verhaal te doen. Vervolgens zetten wij in goed overleg met uw organisatie de juiste vervolgstappen. Oók bij acute reparaties.

Aanverwante werkzaamheden

Dankzij ons professionele team en machinepark kan WDH alle uitdagende werkzaamheden aan. Denk aan bewerkingen zoals frezen, draaien, kotteren, boren, zagen, slijpen, honen en lassen. WDH heeft een aantal conventionele draaibanken en CNC draai-/freesbanken. Daardoor kan altijd voor de meest efficiënte bewerkingswijze gekozen worden.

Er worden regelmatig grootschalige verspaningswerkzaamheden uitgevoerd voor producten die te maken hebben met hydraulische cilinders, zoals:

  • groot leidingwerk
  • aansluitblokken
  • pennen
  • lagerbussen

Montagewerk en laswerk vallen ook onder de aanverwante werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt.

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van smeed- en gietwerk en kunnen werken met:

  • hoogwaardig staal
  • roestvrijstaal
  • aluminium gietwerk
  • lassamenstellingen

Het is mogelijk om lassamenstellingen door onze gecertificeerde lassers te laten produceren. De WDH lasafdeling heeft alle MIG/MAG en TIG certificaten. Het proces van onder poederdek lassen (i.v.m. hoogwaardig en zwaar laswerk), is eveneens gecertificeerd.

A Z

Alles in eigen beheer

Bij de eerste order nemen we samen met u alles nauwgezet door. Alle spangereedschappen en mallen produceren wij vervolgens zelf. Deze betrokkenheid van A t/m Z zorgt ervoor dat de productieprocessen soepel en probleemloos verlopen.