Hydraulische problemen zijn er om opgelost te worden

Onze mensen zijn nog nooit een cilinderprobleem tegengekomen dat ze niet konden oplossen met behulp van hun jarenlange ervaring, inventiviteit en CAD technologie kennis. Wat voor u betekent dat er altijd een effectieve en duurzame oplossing gevonden wordt.

Om dat te kunnen blíjven doen, moeten wij kennis, kunde en vakmanschap continu bijhouden, aanscherpen en verdiepen. Daarin speelt onze eigen engineeringsafdeling een hoofdrol. Alles wat van hydraulisch belang is, wordt actief en bedrijfsbreed gedeeld.

Die kennis wordt overal vandaan gehaald. Als je houdt van wat je doet, dan signaleer je sneller zaken die daarmee te maken hebben. Relevante informatie wordt als een spons opgezogen en vindbaar opgeslagen en stroomt vrijuit door ons hele bedrijf heen.

Onze klanten ervaren het effect hiervan. Want ook op cilinderprojectniveau houden wij er zo’n intensief kennisniveau op na. Vandaar dat wij altijd direct snappen waar u over belt. Dat WDH dit weet te combineren met flexibiliteit en toegankelijkheid, maakt echt het verschil.

Korte lijnen, snel schakelen en constructief handelen

De korte lijnen binnen ons team van ruim 25 bevlogen vakmensen zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen. U doet één keer uw verhaal en wij zetten in goed overleg met uw organisatie de juiste vervolgstappen. Zo draaien wij naadloos mee in uw bedrijfsprocessen.

Het kost ons geen moeite om zo te werken – het zit ingebakken in ons bedrijfsDNA. Wij willen simpelweg de allerbeste zijn. Van op maat gemaakte cilinders t/m onze producten. Van reparatie, revisie en modificatie t/m verspaningswerkzaamheden.

Niet alleen efficiënt en effectief, maar óók duurzaam

In een groot deel van de maritieme en industriële sector waarbinnen WDH actief is, speelt duurzaamheid een grote rol. Daarvoor is een effectief en efficiënt productieproces, waarbij gebruik gemaakt wordt van duurzaam gefabriceerde halffabrikaten en onderdelen, van cruciaal belang.

Total Cost of Ownership (TCO) is een ontzettend belangrijke parameter binnen onze werkwijze. Wij gaan voor de lange termijn en willen bijdragen aan de duurzame continuïteit en winstgevendheid van onze klanten, met zo min mogelijk onverwachte kosten.

Surveyor | Lloyd’s Register

“In het MDR worden de gebruikte bedrijfsprocessen vastgelegd met bijbehorende documenten zoals, omschreven in het ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem.

WDH Hydraulics heeft volgens het ISO 9001:2015 systeem een procedure waar in is vast gelegd hoe er wordt omgegaan met  het her waarmerken van materialen. De genoemde herwaarmerk procedure is door Lloyd’s Register beoordeeld en gecertificeerd.”

Certificeringen en MDR – kwaliteitsbevestigingen en aansprakelijkheden

WDH cilinders voldoen aan de hoge eisen van de internationaal erkende keuringsinstanties Lloyd’s, Veritas, DNV en ABS. Daarnaast zijn we ISO 9001:2015 en ISO 3834-2 gecertificeerd.

Aan iedere cilinder wordt een Manufacturing Data Record gekoppeld. Hierin zijn materiaal-, onderdeel- en keuringsgegevens vastgelegd.

WDH is door Lloyd’s Register Nederland bevoegd tot het overstempelen van materialen met een 3.1 of 3.2 certificaat. Herwaarmerken verbetert materiaalidentificatie. Hierdoor is te traceren uit welke materialen uw product is samengesteld.

Op aanvraag verstrekken wij bij uw producten een keuringsdocument en herwaarmerk verklaring. Deze markering is na overstempeling terug te vinden in ieder product dat uit 3.1 of 3.2 materiaal is vervaardigd.

Overstempelen of herwaarmerken heeft betrekking op materiaal met een 3.1B of 3.1C certificaat (volgens EN 10204.1991) en materiaal met een 3.1 of 3.2 certificaat (EN 10204:2004). Herwaarmerken vindt plaats conform de G0304 op onze eigen productielocatie.