Wij ontwerpen, bouwen, repareren, reviseren en modificeren hydraulische cilinders voor de maritieme en industriële sector. Binnen deze sectoren wordt WDH ingeschakeld, zoals:

  • Baggerindustrie
  • Offshore
  • Scheepvaart
  • Luxe Jachtbouw
  • Machinebouw
  • Industrie

In onze machinefabriek in Eersel zijn wij iedere dag bezig met:

Op maat gemaakte hydraulische cilinders

WDH Cylinders is gespecialiseerd in klantspecifieke projecten, inclusief de intensieve engineeringstrajecten die daar aan vooraf gaan. Wij maken alle formaten cilinders.

Draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren

Wij maken afdichtingen voor draaidoorvoeren die zware condities aankunnen en zuigeraccumulatoren die eenvoudig aan te passen zijn.

Aanverwante werkzaamheden

Er worden regelmatig grootschalige verspaningswerkzaamheden uitgevoerd voor producten die te maken hebben met hydraulische cilinders, zoals groot leidingwerk, aansluitblokken, pennen en lagerbussen. Montagewerk en laswerk vallen ook onder de aanverwante werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt.

Reparaties, revisies en modificaties

Naast het bouwen van op maat gemaakte WDH cilinders, repareren, reviseren en modificeren wij zowel onze eigen hydraulische cilinders als die van andere bouwers.

WDH bouwt cilinders voor de toekomst

Net als veel van onze klanten vinden wij duurzaamheid en Total Cost of Ownership (TCO) belangrijk. Dat is terug te zien in de manier waarop wij werken en de door ons verkregen certificeringen. Lees er meer over op de Over ons pagina.